MediaGuru: Combining Marketing + HR | It works

Alternatieven voor VDAB vacatures: MediaGuru als krachtig alternatief

het je nood aan alternatieven voor VDAB vacatures? Dat is dit een artikel voor jou. Het plaatsen van een vacature op VDAB biedt werkgevers een groot bereik en kosteloze zichtbaarheid. Toch blijken veel bedrijven te worstelen met een overvloed aan concurrentie en een te brede doelgroep, waardoor vacatures vaak niet de juiste kandidaten aantrekken. Vooral voor specifieke of moeilijk vervulbare functies schiet VDAB tekort.

De Uitdagingen Van Enkel VDAB Gebruiken

Hoewel VDAB een breed publiek aanspreekt, leidt dit vaak tot een instroom van minder geschikte kandidaten. Met een grote hoeveelheid vacatures die dagelijks worden geplaatst, kan het moeilijk zijn om op te vallen zonder extra promotie-inspanningen. Bedrijven die alleen op VDAB vertrouwen, lopen vaak tegen de volgende problemen aan:

  • Te veel concurrentie: Jouw vacature verdwijnt snel in de zee van aanbiedingen.
  • Algemene doelgroep: VDAB richt zich op een breed publiek, wat niet altijd effectief is voor specifieke sectoren zoals technologie of gezondheidszorg.
  • Beperkte zichtbaarheid: Zonder betaalde promotie is het moeilijk om je vacature te onderscheiden, waardoor het langer duurt om de juiste kandidaten te vinden.

Wil je weten hoe je een vacature op VDAB plaatst? Klik hier.

MediaGuru: Meer Dan Alleen Een Vacatureplatform

Hier komt MediaGuru om de hoek kijken, als alternatief voor vacature op VDAB. Met slimme technologie en een gerichte aanpak biedt MediaGuru dรฉ oplossing voor bedrijven die snel en efficiรซnt de juiste kandidaten willen vinden.

  • Gerichte kandidateninstroom: Met ons platform krijg je 4-6 keer meer CV’s dan bij VDAB, en kandidaten worden automatisch gescreend en gerangschikt op basis van hun geschiktheid. Lees meer over deze feature hier.
  • Automatisering van het wervingsproces: Je bespaart tijd doordat ons platform de eerste selectie voor je maakt. Hierdoor kun je je richten op de beste kandidaten, zonder tijd te verliezen aan ongeschikte sollicitanten. Bekijk ons platform hier.
  • Snelle resultaten: Vaak al na รฉรฉn dag zijn de eerste kandidaten beschikbaar.

Heb je graag andere alternatieven? Klik hier.

Waarom VDAB en MediaGuru Combineren?

Hoewel VDAB een goed startpunt is voor het plaatsen van vacatures, biedt MediaGuru de extra tools en mogelijkheden om jouw wervingsproces te optimaliseren. Door beide te combineren, kun je gebruik maken van het grote bereik van VDAB, terwijl je met MediaGuru zorgt voor een meer gerichte, efficiรซnte en succesvolle wervingscampagne.

Conclusie

VDAB is een nuttig platform, maar om echt succesvol te werven, is het verstandig om verder te kijken. MediaGuru biedt een innovatieve oplossing die zorgt voor een constante instroom van gekwalificeerde kandidaten, wat je tijd en geld bespaart in het recruitmentproces. Klaar om je werving naar een hoger niveau te tillen? Ontdek wat MediaGuru voor jouw bedrijf kan betekenen.

Spotted you seen a mistake? Be sure let us know via info@mediaguru.be. Thanks!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Boek een meeting en vertel het ons.

Bij MediaGuru begrijpen we de uitdagingen waarmee KMOs worden geconfronteerd in hun wervingsproces. Onze oplossingen op maat voor werving en selectie in het KMO zijn gericht op het stroomlijnen en versnellen van het wervingsproces, zodat de perfecte match wordt gevonden.

Get your quote for weekly candidates

20