Hoe helpt MediaGuru uw bedrijf ?


We beslissen eerst samen met u welke kanalen het best zijn voor uw zaak, en hoe ze optimaal gebruikt kunnen worden. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de inhoud van elke post op sociale media op maat van uw bedrijf is.
Door het gebruik van gepersonaliseerde publiciteitscampagnes kunnen duizenden nieuwe potentiële klanten uw producten en uw winkel zien. Maar ook bestaande klanten worden op de hoogte gehouden van uw zaak.
Met andere woorden, MediaGuru beheert uw sociale media zodat u meer tijd heeft voor het beheer van uw bedrijf.

Hoe werkt MediaGuru?


Met een vrijblijvende afspraak kijken we wat MediaGuru kan betekenen voor uw bedrijf.

Vervolgens stelt MediaGuru een gepersonaliseerd publiciteitsplan op voor uw bedrijf. Dan realiseren we de inhoud voor en het plaatsen op sociale media. U kiest uiteraard de hoeveelheid content die u zelf in handen neemt en door ons laat beheren.

Dit alles gebeurt met een frequente evaluatie van de resultaten zodat u perfect kan zien waar wij mee bezig zijn. Bovendien werkt MediaGuru met een vast maandelijks bedrag en flexibele contracten zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Wat biedt MediaGuru uw bedrijf ?


Professionele en gepersonaliseerde sociale media voor uw zaak.

Een team van gecertificeerde online specialisten, fotografen, grafisch designers en webdesigners dat te uwer beschikking komt.

Regelmatige, kwaliteitsvolle en boeiende op maat gemaakte content voor uw bedrijf.


Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bent u opzoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u wat meer informatie over MediaGuru? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.